• Ik kan het vastgelopen papier niet helemaal verwijderen, er zit binnenin aan de achterkant nog papier vast. Kan de achterkant ook geopend worden, of onderaan?

    Gesteld op 2-3-2024 om 13:58 in forum Epson ET-2826 Ecotank Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, krijg het papier er niet uit, omdat er niets uitsteekt om het er tussenuit te trekken. Achterkant kan niet geopend worden en voorkant minimaal. Geen enkel voorbeeld van Epson hoe te handelen. Enkel een voorbeeld waarbij je het papier nog kunt pakken.Wie weet raad? Geantwoord op 10-3-2024 om 16:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Uiteindelijk is het me toch gelukt door onderaan de printer het papier te verwijderen met een fijne nijptang . Iemand hield de printer omhoog vermits je hem niet mag kantelen. Er zaten uiteindelijk nog kleine snippers vast maar die gingen er vanzelf uit door de printer op te starten en een kopie te nemen. Geantwoord op 11-3-2024 om 11:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info