• Met het verwijderen van de email van mijn tablet M790K blijken ook alle actuele gegevens van mijn outlook2013 van de computer te verdwijnen.
    Volgens de helpdesk van provider ZIGGO moet er een verandering aangebracht worden in de serverinstellingen van de tablet, maar welke kan men niet zeggen.
    n.bouter1@upcmail.nl

    Gesteld op 20-5-2015 om 12:36 in forum Empire Electronix M785 Misbruik melden
    • Ga in de mail naar instellingen. in het eerste scherm kun je aangeven of en/of na hoeveel tijd de mails van de server verwijderd zullen worden. Daar kun je aangeven hoeveel dagen je mail nog op de server moeten blijven staan. Je kunt ook aangeven dat ze bij het laden op de tablet nooit van de server moeten worden verwijderd. Geantwoord op 20-5-2015 om 21:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Open de mailbox en klik op de drie puntjes rechtboven in het scherm. Je krijgt een pulldownmenu met Vernieuwen en instellingen. Ga naar instellingen en ga naar het ziggoaccount.
      Onder in het scherm zie je serverinstellingen. Kies de instellingen inkomende mail.
      In het scherm dat nu komt staan Gebruikersnaam en wachtwoord. Als laatste regel staat EMAIL VERWIJDEREN VAN SERVER. Kies hier voor nooit. en druk op gereed.
      Nu wordt bij het binnenhalen van de mails niets van de server verwijderd. Pas als je op de computer de mails binnenhaalt worden ze van de server verwijderd.

      Overigens kun je ook hier aangeven dat pas na 1 of meer dagen de mails verwijderd zullen worden.
      Je kunt dan nadat je ze op de computer hebt binnengehaald, binnen de aangegeven periode, alsnog op jouw tablet lezen.

      Suc6 Geantwoord op 28-5-2015 om 18:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Open email op de startpagina. Als het goed is zie je nu je mails met aan de linkerzijde het of de verschillende mailaccounts. Rechts boven zie je drie puntjes. als je deze aanklikt zie je instellingen. Als je deze instellingen aanklikt kom je op de instellingenpagina en zie je aan de linkerzijde weer de mailaccount die je hebt aangemaakt. Klik op het ziggoaccount en jekrijgt in het rechterdeel van de pagina de gegevens van jouw ziggoaccount. als je in dit rechterdeel naar beneden scrollt dan zie je de serverinstellingen. Ga naar instellingen inkomende e-mail. Als je deze pagina opent dan zie je onder elkaar Gebruikersnaam, Wachtwoord, Server, Beveiligingstype, Poort en E-mail verwijderen van server. Bij deze laatsteregel zie je rechts een driehoekje en als je dit aanklikt zie je de termen Nooit en Als ik verwijder uit mijn postvak IN. Hier kies je nooit. Helemaal onderaan het scherm zie je de knoppen Annuleren en Gereed. Je MOET de knop gereed activeren anders worden de wijzigingen niet vastgelegd. Suc6 Geantwoord op 5-6-2015 om 17:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • L.S.,
      Bedankt voor je inspanningen, maar mijn iPad M790K/M790KF beantwoord niet aan jouw normen, blijkbaar.
      Na de regel poort: 993 komt bij mij de regel voorvoegsel IMAP-pad en verder niets, sorry.
      gr.,
      n.bouter Geantwoord op 5-6-2015 om 19:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info