• Hallo, geacht forum,

    Ik ben sinds bijna 2 jaar een tevreden gebruiker van de alarminstallatie AH68S. Deze installatie omvat 4 Pir sensoren en ca 10 magneetcontacten. Nu wil ik iets aan mijn installatie veranderen maar nu herkent de centrale mijn wachtwoord helaas niet meer! Ik ben 100% zeker dat het wachtwoord (4 cijfers) juist is.
    Wie kan mij helpen

    Gesteld op 6-5-2018 om 12:20 in forum Elro HA68S Misbruik melden
    • Ik heb ditzelfde probleem gehad. Het enige wat bij ons nog geholpen heeft is het alarm volledig resetten en helemaal opnieuw instellen... Geantwoord op 25-9-2018 om 23:13

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bedankt voor uw bovenstaande reactie.
      Via mailcontact met de importeur heb ik deze eventuele oplossing ook besproken. Volgens hem zit het door jezelf aangemaakte wachtwoord vast in de print en is dit dus door een reset niet meer te verwijderen.
      Dus als ik voor deze oplossing zou kiezen zou ik alles opnieuw moeten aanmelden op de centrale; behalve veel werk loop ik het risico dat ik géén nieuw wachtwoord aan kan maken en daardoor ook niets meer aan kan melden op de centrale.
      Zoals ik al aangegeven heb werkt de installatie, behoudens een regelmatige foutmelding van een PIR sensor, naar behoren. Als ik ervoor kies om te resetten en ik kan niets meer opnoieuw aanmelden dan heb ik wel een groter probleem. Geantwoord op 26-9-2018 om 18:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dan zullen wij waarschijnlijk een vreemde versie van het systeem hebben. Wij hebben via YouTube het resetten bekeken en uitgevoerd zonder codes is te voeren. Na de harde reset en het vervangen van alle batterijen (deze waren leeg), hebben we zonder probleem alle codes opnieuw in kunnen voeren. De oude codes zijn verdwenen.
      Ik hoop dat u toch weer een goed functionerend systeem krijgt. Geantwoord op 26-9-2018 om 20:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bovenstaande reactie is alweer van een tijdje (3/4 jaar) terug.
      Onlangs is mijn afstandsbediening gesneuveld. Om deze aan et melden op de centrale zat er nu voor mij niets anders op dan over te gaan op een harde reset. Dit is inderdaad goed mogelijk zonder gebruik te maken van een toegangscode. Daarna alle sensoren opnieuw aangemeld en nu heb ik weer een perfect werkende alarminstallatie. Nog bedankt voor uw reactie Geantwoord op 1-7-2019 om 14:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info