• Men kan maar maximum 10 minuten opnemen! Hoe kan ik dat verlengen naar bvb. 1 uur of langer?

    Gesteld op 23-8-2020 om 12:44 in forum Elro CS85DVR Misbruik melden
    • Dank voor uw antwoord. De instelling die ik heb gaat maar tot maximum 10 minuten per opname en dan moet opnieuw "Record" geactiveerd worden voor de volgende 10 minuten. Ik heb een geheugenkaart erin zitten van 2GB, die zou volgens de handleiding tot 360 min. kunnen opnemen. De vraag is dus hoe kan ik van die 10 minuten, een uur maken, continue in één file? Dank. Geantwoord op 25-8-2020 om 12:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De opname tijd staat op zijn maximum nml. 10 min. In het menu 'Record Time"/ Menu: SETUP DETAIL OPTIONS (klokje, onderaan het scherm) vind ik maar drie mogelijkheden op het scherm. 2 MIN; 5 Min en 10 MIN. Als ik de record toets indruk, telt deze een aantal seconden af en begint op te nemen (rechts onderaan rode led die aan en uit gaat ) Na die ingestelde 10 min. stopt de opname. Hoe kan ik dus die tijd verhogen. Wat moet ik hiervoor doen en waar kan ik die in het menu vinden? Dank u. Geantwoord op 25-8-2020 om 18:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Kan je naar rec gaan op je scherm, dan kom je op ureninstelling AM EN PM. Dan kan je de uren instellen met een m voor am of m voor pm. De uren dat hij niet moet opnemen zet je x B.V OPNAME VAN M PM 09:00 tot M AM 6:00 uur Geantwoord op 25-8-2020 om 22:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS; Het klokje dient om aan te geven hoelang hij mag opnemen,tot er weer een beweging is om terug de ingestelde tijd op te nemen.
      Geantwoord op 25-8-2020 om 22:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info