• Hoe kan ik er voor zorgen dat de camera automatisch beelden opslaat bij beweging? Heb het via de computer ingesteld zo ook in de elro app maar hij slaat niks op.
    Sterker nog.. In de app verandering de instelling naar beelden opslaan bij beweging en druk of safe.. zodra ik het menu weer uit ga en er gelijk weer in staat het weer gelijk op off.. hoe kan ik hier iets aan doen? Wil graag dat beelden gemailt worden of opgeslagen op mijn telefoon maar krijg het maar niet voor elkaar. Iemand ideeën?

    Gesteld op 23-1-2017 om 23:20 in forum Elro C704IP Misbruik melden
    • Ik denk dat die optie in de app dient om te registreren op cameras met een SD slot en kaart. Als je app afstaat of er is geen vebinding of je smartphone staat af , zou je toch wensen dat die alarmerende beelden worden geregistreerd. Heeft je camera een SD slot ? Geantwoord op 24-1-2017 om 10:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb echt geen idee. Ben echt een leek op dit gebied. Maar begrijp ik dus goed de beelden alleen worden opgeslagen wanneer de laptop aan staat? En met het camera beeld open? Vind overigens de gebruikshandleiding ook minimaal bij de camera. Geantwoord op 24-1-2017 om 10:56

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Oh ja, je kan wel beelden laten registreren indien je ipv met de app, verbindt via Internet Explorer . Videos bij een motion detect worden dan op de harde schijf van je PC gezet in AVI formaat ... dat niet kan afgespeeld worden met Windows Media Player onder Windows 10. In feite is voor optimale beveiliging dit de enige redelijk-volwaardige methode. Geantwoord op 24-1-2017 om 10:57

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Aansluitend bij mijn antwoorden van "24-1-2017 om 10:48" en "24-1-2017 om 10:57" : de app kan wel de beelden opnemen of snapshot foto's maken op vraag van de gebruiker : hiervoor dienen de icoontjes onderaan in de app. Later kan je ze bekijken. Als je als app gebruiker de internal of SD storage van je smartphone wil volschrijven dan mag je dat doen.
      Erwin Geantwoord op 24-1-2017 om 11:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja klopt. Die icoontjes hadden ik ontdekt maar dat gaat dus alleen als je zelf op de icoontjes drukt en niet automatisch wanneer er beweging is. Overigens een heel rustig steegje waar de camera hangt dus die minimale keer dat de camera wat op moet slaan kan mijn telefoon wel aan haha maar eigenlijk wel noodzakelijk wanneer ik dus snachts op bed lig en de melding van beweging dus niet mee krijg het op dat moment word vast gelegd en ik sochtends kan zien wie de schade heeft toegebracht Geantwoord op 24-1-2017 om 11:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De app waar ik het over had is wat de handleiding adviseert namelijk "Elro Install". Echter er is goed nieuws. De app "IP Camera Viewer ELRO" heb ik net geïnstalleerd en die laat wel toe om bij bewegingsdetectie beelden te registreren op de smartphone storage. Het zijn geen bewegende beelden (voor redenen van bandbreedte en opslagruimte) maar instelbaar een aantal foto' per seconde . Het enige verschil is dat deze app niet wordt ingesteld met het camera UID maar dat in de app het IP adres van de camera handmatig moet worden ingesteld. Ik vindt deze app ruim voorzien van alle soort opties en een gebruikersvriendelijker interface hebben.
      Erwin
      Geantwoord op 24-1-2017 om 14:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Nog meer goed nieuws! De "IP Camera Viewer ELRO" laat ook toe om ipv te registreren op je smartphone zijn kostbare en beperkte opslag , ook te registreren op Dropbox. Stelen de vandalen die aan het werk zijn geweest in het rustige steegje ook nog je smartphone dan heb je de beelden in "the cloud" bij Dropbox. Het kost je een kippewip om een gratis account aan te maken bij Dropbox.
      Erwin Geantwoord op 24-1-2017 om 14:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hahahaha wat een ontzettend goed nieuws! Word erg gewaardeerd. Zo fijn die hedendaagse technologie tenminste als je er verstand van hebt haha maar bedankt! Ik zal vanavond aan de slag! Geantwoord op 24-1-2017 om 16:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info