• ik heb een fornuis oven Edy GSE 906 en ik ben op zoek naar een handleiding voor de oven.

    Gesteld op 13-12-2021 om 08:15 in forum Edy Oven Misbruik melden
    • Wij zijn ook op zoek naar een gebruiksaanwijzing voor deze oven. Dus als u hem al heeft inmiddels lezen wij graag met u mee. Mvg Tineke en John Geantwoord op 19-2-2022 om 17:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • NIets gevonden tot nu toe Tineke en John
      Maar het is vrij simpel. Temperatuur en instelling grill/boven en onderwarmte is meteen duidelijk dat staat naast de knoppen. En zodra het licht brandt van de oven, zie je alles naast de draaiknoppen oplichten.
      Lastiger zijn de knopjes van de klok
      Er zijn drie klokken ingebouwd: Een de daadwerkelijke tijd, die gaat lopen zodra je de stekker in het stopcontact stopt. Geen idee nog hoe dat bij te stellen ik zorg dat ik om 00.00 uur even de stekker in en uit het stopcontact haal.
      naast de actuele tijd, kun je een wekker instellen voor hoelang de oven aan blijft.
      De derde tijd is een toekomstige tijd: Hoe laat de wekkertijd over is.
      Dus je zet om 15.00 uur (actuele tijd) een cake in de oven. Die doet er 60 minuten over (wekkertijd) en de toekomstige tijd gaat automatisch aan, je kunt hem bij stellen door de knop met het pictogram bordje met eten met een streep erdoor, ingedrukt te houden terwijl je de min of plus knop bedient.
      Als je de baktijd wilt instellen houd je de knop met het pictogram bordje met eten zonder streep erdoor in.
      en stelt bij met de plus of min knop.
      Zodra de tijd is ingesteld gaat de oven aan als je de temperatuur en ovenstand ingesteld hebt.

      Veel succes met uitzoeken ik hoop dat het dezelfde oven is... Geantwoord op 19-2-2022 om 19:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • toekomstige tijd bedoelde ik mee, de tijd dat het gerecht klaar is, dus om 15,00 u (actuele tijd) in de oven 60 min (wekker) en om 16.00 uur eruit (toekomstige tijd) Geantwoord op 19-2-2022 om 19:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info