• Hallo ik heb een vraag over edel kamin slide 7 .zou ik ook in relax modus minder pallets toe kunnen laten voeren .

    Groet theo

    Gesteld op 12-3-2024 om 17:19 in forum Edilkamin Slide Misbruik melden
    • Druk op M van de afstandsbediening en ga met plusmin toets naar onderen naar..menu tech.. en vul dan op de 4 nullen de code 6446 in met de plusmin toets en bevestig steeds met de ok knop. Je komt dan in het parametermenu
      Welk PA nummer de relax modus is weet ik niet.. ik heb de parameterlijst wel ...maar geen enkel PA nummer van de coclea (vijzel) staat fabrieksmatig op 1000 wat met de relax modus te maken kan hebben.
      Groet Koob

      Geantwoord op 23-3-2024 om 07:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo Koob
      Hartelijk dank voor het oplossen van mijn probleem heb hem op 700 gezet even afwachten hoe het uitpakt . u zegt dat u de parameters op papier heeft .staat daar ook bij wat er gebeurd als je wat veranderd .ik zou graag die parameters van u kopen .of zou u mijn kunnen vertellen waar u de kachel op heeft staan en het waarom u dat gewijzicht heeft .
      Groet Theo
      t_zorgdrager@hotmail.com Geantwoord op 23-3-2024 om 13:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • hallo Coop.
      wil je mij deze lijst ook mailen .ik heb namelijk het zefde idee .echter ik wist het ook niet mvgr kobus kikkerspolle@hotmail.com Geantwoord op 23-3-2024 om 17:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Koop
      Ik heb auger min pwr sp op 600
      Gezet ik kom anders bij parameters ik moet menu en dan de kleine vin naast ok indrukken .
      Groet theo Geantwoord op 25-3-2024 om 21:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info