• Ik heb dit toestel 1 jaar geleden gekocht. Ik heb het gebruikt, maar zonder dat ik het wist lekte het onderaan... gevolg... parket beschadigd...

    Ik bracht het toestel binnen en het werd gratis hersteld nl. een andere schroefdop onderaan. Geen lekken meer, dus prima!! Ik moet het nu ontkalken... op geen enkele manier krijg ik aak ontkalkt worden.de schroef onderaan open... de schroevendraaier is nu al krom getrokken.

    Sorry hoor, maar ik ben echt niet tevreden over dit toestel. Het is ook erg onpraktisch om het te ontkalken en het moet ook erg vaak ontkalkt worden.

    Wie kan me helpen??

    Els van der hallen

    Gesteld op 28-10-2014 om 21:10 in forum Domo Stoomgenerator Misbruik melden
    • Beste Els, en anderen,

      ook ik heb een ""domo stoomgenerator"" aangekocht ; 'k had meteen spijt van deze aankoop! maar kon het niet meer retourneren omdat ik het al gebruikt had.
      Nee, ook ik ben ABSOLUUT NIET TEVREDEN met het toestel. En de anti-kalk cassette is zeer duur, dat komt er nog eens bij om de 2 à 3 maand !(dit staat nergens vermeld als je het toestel aankoopt ..!)
      fOUTE AANKOOP gedaan, je bent véél beter af met een toestel van een gekent, kwalitatief merk.
      Hierbij hoop ik dat ze deze toestellen van de markt halen
      Groeten
      Mieke Daems
      Geantwoord op 9-6-2015 om 13:03

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info