• ik kan absoluut geen zicht krijgen op hoe je nu op een snelle en makkelijke manier door een mappenstruktuur van artiesten-cd's en nummers kunt wandelen op de mp855.
    Ik heb van alles zitten uitvogelen, maar het is allemaal flink ingewikkeld om hier een beetje gebruiksvriendelijk mee om te gaan.
    Ik kan via mijn laptop natuurlijk een mappenstruktuur aanbrengen op de mp3speler, maar het gaat erom om er daarna op de mp3speler makkelijk je weg in te vinden, en dat gaat niet echt soepel.
    heeft iemand nog tips? bedankt

    Gesteld op 16-8-2012 om 20:31 in forum Difrnce MP 855 Misbruik melden
    • Ja heel vervelend, ik ben ook al aan het uitzoeken hoe het kan. Vandaar dat ik op deze site terecht kwam...
      je kan nu alleen de nummer verder klikken, op zich niet erg als er ongeveer 12 nummers instaan maar ik heb ook mapjes met bijv 86 nummer, ondoenlijk om daar door heen te komen. Daarnaast wordt mijn partner gek van het geklik wat dit voort brengt!
      Wie gaat ons helpen, al ben ik bang dat er geen gebruiksvriendelijke manier is.... Geantwoord op 26-8-2012 om 13:26

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info