• We hebben een magnifica 4500 en de melk komt niet omhoog door het pijpje, we hebben de deksel goed schoongemaakt en goed gemonteerd. Maar het melk gaat maar voor de helft door het pijpje en er komt alleen stoom uit het pijpje.

    Gesteld op 29-1-2014 om 11:19 in forum DeLonghi esam 4500 magnifica Misbruik melden
    • Hoi, wij hadden dit probleem ook en hebben het vandaag opgelost; vervangen o-ringen en nieuw deksel op melkpan mochten niet baten. Vandaag heb ik de afgiftegroep water (zwart plastic deel met zilveren pijpje) die je kunt inhaken in de machine en waar je mee ontkalkt aan de machine aangehaakt en misschien wel 10 keer heet water afgetapt door de knop rechtsboven (is in het algemeen menu de ok-knop en heeft ook het symbool tapkraantje) in te drukken. Resultaat is weer een goede kop cappuccino. Succes ermee! Geantwoord op 31-1-2014 om 16:45

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Alhoewel de koppeling er nog goed uitzag hebben wij deze toch maar vervangen. € 12 bij esprase.nl. Het is een gok waard!
      Hij doet het weer als vanouds.
      Je moet wel de halve machine demonteren: achterkant, zijkanten, waterreservoir, bedieningspaneel (voorzichtig uithalen ivm de platte kabel). Daarna omhulsel voor de koppeling en het element waar het plastic buisje uit komt losmaken. Verwijder de borgpin in de koppeling die het plastic pijpje borgt. Je kunt nu de koppeling verwijderen na het losmaken van de 2 contacten. Nu de nieuwe koppeling monteren. Zorg dat de borgpin weer goed vast komt te zitten door de plastic buisje eerst zo ver mogelijk in de koppeling te duwen. Vergeet het kleine rubber ringetje niet. Dit was het lastigste onderdeel.
      Daarna alles in omgekeerde volgorde weer monteren.
      Je bent wel even bezig maar bij ons loonde het de moeite. Geantwoord op 18-5-2014 om 22:41

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info