• Koffie zet apparaat blijft aangeven "'plaats zetgroep'", koffieapparaat is helemaal schoongemaakt en heb de stekker ook al in hen uit het stopcontact gehad.
    Graag oplossing?

    Gesteld op 7-1-2014 om 10:30 in forum DeLonghi esam 4500 magnifica Misbruik melden
    • Als er geen oplossing gegeven word kun je het beter naar onderdelenhuis Hoofddorp brengen,ik heb er pas een paar onderdelen gekocht en besteld.
      Toffe man die alles kan vertellen en niets is hem teveel,wat niet in voorraad is(wat gebeurd gezien het aantal onderdelen)kan worden besteld. Een aanrader dus!!!!!!!! Geantwoord op 7-1-2014 om 18:39

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Dat heb ik ook alleen gehad en wordt veroorzaakt doordat het programma dat je gestart hebt onderbroken wordt. De enige manier om dit kosteloos te herstellen is het apparaat zijn programma te laten afmaken. Geantwoord op 25-1-2014 om 19:30

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • en hoe laat je het programma zichzelf afmaken? Ik krijg steeds weerr zelfde melding 'plaats zetgroep'. Ook harde reset lijkt niet te lukken. ik krijg dan wel autodiagnose maar vervolgens weer zelfde melding. pd: het ligt niet aan de zetgroep. die heb ik vervangen. Geantwoord op 5-6-2014 om 11:48

      Waardeer dit antwoord (31) Misbruik melden
    • ik heb momenteel dit probleem ook; gisteren zetgroep er uit gehaald en goed schoongemaakt en weer in elkaar gezet en alles functioneerde weer als vanouds echter de dag erna ging ie weer op tilt: "plaats zetgroep"
      Dus op internet gezocht naar een mogelijke oplossing en zojuist de bevestiging van de zetgroep met 2 schroefjes er uit gehaald slangetje los en alles supergoed schoongemaakt met lucht en nu doet hij het weer. Maar voor hoelang? wordt vervolgd!
      Als t niet anders is dan maar langs de servicedienst in Breda, kan je op wachten heb ik ergens gelezen. Ik kan nergens een beschadiging scheur of vervuiling zien die ergens blijft zitten, heb echt alles nu heel goed schoon, ik ben benieuwd! Weet nu wel dat als ie ff weigert dat de stroomkabel even los een aardige tijdelijke oplossing kan zijn :) Geantwoord op 10-11-2019 om 11:44

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info