• Ik krijg code F2.5 en krijg CV niet aan de praat de kamerthermostaat wil CV ketel wel aansturen maar er gebeurt niets de waterdruk is P1.1

    Gesteld op 7-4-2022 om 12:04 in forum De Dietrich Vivadens MCR 24-28 MI Misbruik melden
    • eerst de watertemperatuur naar minimaal 1.5 maar beter 2 bar bijvullen, daarna opnieuw opstarten en kijken welke foutmelding er wordt weergegeven Geantwoord op 2-6-2022 om 17:51

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
    • F2.5 kan er ook op duiden dat uw ketel te warm is geweest, deze moet dan handmatig gereset worden. controleer of de radiatoren wel "open"staan zodat overtollige warmte kan worden afgevoerd naar een van de radiatoren, u mag NOOIT alle radiatoren dicht draaien. er moet circulatie in het systeem mogelijk blijven. advies is; laat altijd een radiator, bv badkamer boven open staan. Geantwoord op 2-6-2022 om 17:58

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info