• iemand bekend met het volgende probleem
    citroen C3 EHDI van 2,5 jaar oud.

    Zodra ik de sleutel uit het contactslot haal, gaan de ruitenwissers voor spontaan aan en de voorlampen gaan knipperen. soms lang, soms korte knipper. Ook na het afsluiten van de auto/weer even starten e.d. blijven de ruitenwissers en de voorlampen nog enkele minuten doorgaan.
    het afsluiten van de auto dmv de afstandsbediening lukt de ene keer normaal, maar de andere keer moet ik diverse keren op het knopje drukken, voor de centrale vergrendeling erop gaat.

    De auto is naar de garage geweest en daar is de Com2000 vervangen, alsmede de BSM (ivm doorbranden van een zekering door de ruitenwissers.)

    na deze reparatie heeft de auto een dag zonder problemen gefunctioneerd, daarna waren de problemen weer net zo hard terug, met daarbij dat tijdens het gebruik van de ruitenwissers voor, de ruitenwisser achter ook spontaan aan gaat. Een dag later besloot ook de stuurbekrachtiging ermee te stoppen.

    De auto nu thuis laten staan tot de garage ermee aan de gang kan, echter...die weet ook niet wat te doen.

    Gesteld op 6-1-2014 om 09:59 in forum Citroen C3 Misbruik melden
    • Heeft U een eigen autoradio of origineel in u C3?

      Ik heb namelijk gehad toen ik een eigen radio plaatste in mijn C3 ging na een dag het motorlampje branden, achterruitwisser spontaan aan, lampjes op dashbord branden ik ben toen naar de citroen dealer geweest het bleek in de aansluiting radio te zitten die aansluiting zit rechtstreeks verbonden met de boordcomputer van de auto en daar stoorde de radio op een soort piek spanning van de radio zeg maar, de dealer heeft er een kabeltje tussen gezet vanaf de zekeringkast rechtstreeks op de radio sindsdien geen enkele strong meer.

      Gr Andre Geantwoord op 15-1-2014 om 11:50

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info