• Sinds ik windows 8.1 heb geïnstalleerd krijg ik de foutmelding:

    Communicatie met de printer is niet mogelijk.
    Selecteer Bidirectionele ondersteuning inschakelen in het dialoogvenster Eigenschappen van deze printer.

    iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

    Gesteld op 16-12-2013 om 19:57 in forum Canon Pixma MG5350 Misbruik melden
    • Gevonden in het handboek:
      Is bidirectionele ondersteuning voor het printerstuurprogramma ingeschakeld?

      <=
      Als bidirectionele ondersteuning voor het printerstuurprogramma is uitgeschakeld, wordt er een foutbericht op het computerscherm weergegeven. Volg de aanwijzingen in het foutbericht, controleer of bidirectionele ondersteuning voor het printerstuurprogramma is ingeschakeld en probeer daarna de premium inhoud opnieuw af te drukken.

      Opmerking
      Als u bidirectionele ondersteuning voor het printerstuurprogramma wilt inschakelen, schakelt u het selectievakje Bi-directionele ondersteuning inschakelen (Enable bidirectional support) in op het tabblad Poorten (Ports) in het eigenschappenvenster van het printerstuurprogramma.

      =>
      Dus, via Instellingen en Configuratiescherm naar Printers weergeven. Vervolgens rechts klikken en "Eigenschappen van printer" selecteren. In de tab poorten, de ondersteuningen in 2 richtingen aanvinken en het zou moeten werken.
      Indien het grijs staat kun je in de tab algemeen, de administrator rechten inschakelen.

      Daar het probleem bij mij nadien terug optrad, moet ik nu afwachten of het hiermee compleet opgelost is.
      Testen maar ;-) Geantwoord op 2-2-2014 om 20:19

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Welkom op de Microsoft Community website. Op de Canon website is geen stuurprogramma beschikbaar voor Windows 8, enkel de hulpprogramma's. Er is dus een algemeen basis-stuurprogramma geïnstalleerd via Windows Update. Deze basis-stuurprogramma's zorgen er enkel voor dat er afgedrukt kan worden, maar ze ondersteunen over het algemeen niet het weergeven van de inktvoorraad. Geantwoord op 17-2-2014 om 22:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info