• HELP!! Kan niet scannen en printen.
    Printer geeft aan te zijn verbonden met toegangspunt. Wifi lampje brand.
    Maar ondertussen kunnen we helemaal niets. We hebben van alles geprobeerd.
    Heeft het altijd gedaan. Vorige week nog niets aan de hand. Er is helemaal niets veranderd in de tussen tijd aan instellingen of iets degelijks. Wat nu te doen???? Help??!!

    Gesteld op 4-1-2017 om 16:29 in forum Canon PIXMA MG6450 Misbruik melden
    • IK HEB SINDS OCT 2017 het zelfde probleem, mijn printer MG 6Y450 is niet tot leven te brengen. Ik kan nog wel text uitprinten Geantwoord op 26-3-2018 om 14:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hier ook lang mee geworsteld met mijn MG6450 toen ik deze via een nieuwe PC met Windows-10 wilde gebruiken. Printen via wifi lukte wel, maar scannen dus niet. Veel zoeken op het internet heeft uiteindelijk de juiste software opgeleverd. Wat je nodig hebt is een goede (her)installatie op je PC met : win-mg6400-1_1-mcd.exe maar ook een netwerkdriver voor een programmaatje dat aan de printer/scanner kenbaar kan maken waar de scans eigenlijk naar toe moeten "Canon IJ Netwerk scan utility": ldtl-win-mx850-2_5_7-en.exe
      In de utility moet je de scanner definieren, wanneer je de PC, of scanner aan zet. Het is geen automatische verbinding. Telkens als je wilt scannen vanaf de scanner moet je de PC (via de PC zelf) bekend maken door de uittility even te draaien en dan lukt het weer zoals je gewend was. Pdf files 1 of meerdere paginas per document etc.
      Hoop dat dit helpt.
      P.s. een noodoplossing maar alleen voor een enkele pagina in png of jpg format kan je met de in Windows ingebouwde applicatie "Scan" proberen. Dus dit alleen beperkte functie en direct vanaf je PC te besturen via wifi. Wil je meer doen met pdf formats en meer pagina´s per document dan heb je de werkende Canon software nodig. Geantwoord op 26-3-2018 om 15:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info