• Zou ik een vraag mogen stellen, zaterdag 30 maart j.l. tijdens het print proces valt me spontaan de 220 V uit van de Canon Pixma MG 5250 printer totaal géén stroom (220V) meer op de printer, geprobeerd stekker uit het stop contact en achterkant printer en weer er in op de aan/uit knop gedrukt niet meer aan te krijgen, zou iemand weten waar daar de oorzaak van is of aan zou kunnen liggen

    Gesteld op 31-3-2014 om 14:35 in forum Canon PIXMA MG5250 Misbruik melden
    • Ik heb sinds vandaag 31 maart precies hetzelfde probleem. Ik heb de eenheid waar de stekker in gaat, uit elkaar gehaald en weer gemonteerd, zonder succes. De printer is nauwelijks 2 jaar oud. Geantwoord op 31-3-2014 om 15:58

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Bij mij hetzelfde probleem : printer ineens volkomen dood.
      Ook niet meer aan de praat te krijgen.
      Heb inmiddels Canon Klantenservice een uitgebreide mail gestuurd en
      gevraagd om een snel antwoord, zodat we uit de problemen kunnen raken.
      Eigenlijk vind ik een levensduur van krap 2 jaar wat aan de korte kant.
      Zodra ik meer weet, zal ik me weer melden Geantwoord op 8-4-2014 om 20:02

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde, ben even op de canonsite wezen snuffelen en daar staat dat er een beveiliging op zit als er een stroomstoring is geweest. Een half uur de stekker uit het stopcontact halen en dan doet deze het weer, ik heb het geprobeerd en jawel hoor hij kwam weer tot leven, mocht na een half uur de printer het niet doen dan een hele nacht de stekker eruit. Ik hoop dat ik hiermee mensen een nieuwe printeraanschaf bespaar! Geantwoord op 22-5-2014 om 07:48

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info