• hallo,
    Mijn printer print geen zwart meer sinds er een nieuwe cartridge in zit

    Gesteld op 17-7-2016 om 10:02 in forum Canon Maxify MB 2050 Misbruik melden
    • Ik heb geen antwoord. Maar is de nieuwe cartridge een originele Canon cartridge of een refill? Ik betaal altijd liever iets meer voor originele cartridges. Geantwoord op 17-7-2016 om 21:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • dat hebben wij ook. Bij gebruik van de 'niet originele cartridge geeft dat problemen. Het vervelende is dat je de cartridge er pas uit kunt halen als hij leeg is. Gezien het feit dat hij geen inkt levert is dat dus een heel lastig probleem. We hebben uitgevogeld dat zodra een van de andere cartridges leeg is, er iets ruimte ontstaat om de cartridges op te schuiven, waardoor je de zwarte ook kunt vervangen. Wij printen nu dus alles roze, zodat er snel een cartridge vervangen moet worden. Want het is echt een lastig systeem dat de cartridge er alleen uit kan als hij leeg is. Geantwoord op 21-8-2016 om 16:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zet de printer aan, trek de stekker uit het stopcontact zodra de cartridges bewegen, de kunststof rand die in de weg zit kunt u verwijderen door er voorzichtig aan te trekken en aan de rechterkant en dan aan de linkerkant 2 palletjes in te drukken met een schroevendraaier vervolgens zit er boven de kleur die u wilt vervangen een soort hendeltje die drukt u naar beneden en de kleur springt er uit. Ik heb 3 foto`s maar kan ze hier niet plaatsen. Geantwoord op 18-10-2016 om 16:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info