• Mijn camera geeft steeds als melding 'busy' in het zoekscherm, waardoor ik geen foto's meer kan maken. Daarnaast werkt het LCD scherm ook niet meer. Wat kan er mis zijn?

    Gesteld op 25-11-2013 om 11:04 in forum Canon EOS 1000d Misbruik melden
    • Ook hier hetzelfde probleem. BUSY in de zoeker en scherm blijft zwart.
      Naar fotozaak gebracht, maar die konden het euvel niet vinden. Ze dachten aan een kapot scherm, maar konden dat niet met zekerheid zeggen.
      Reparateur gebeld, en die wil hem wel nakijken, en dat kost rond de 40 euro. Ben alleen bang dat de reparatie vele malen duurder zal worden. Geantwoord op 30-11-2013 om 20:38

      Waardeer dit antwoord (35) Misbruik melden
    • Busy error is niks aan te doen. Je zal deze moeten laten repareren en de kosten daarvoor liggen rond de 200 euro. Mijn advies koop een andere camera. Dit is een bekend en langlopend probleem bij deze camera. Tot op heden heeft Canon er weinig aan gedaan! Nikon camera is een betere optie, maar wel een duurdere camera. Gaat wel veel langer mee. Ik heb er zelf 1 waar ik nu al een paar jaar plezier van heb. Hoop dat het allemaal goed komt. Geantwoord op 29-7-2014 om 17:04

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Hallo mensen, we waren lekker op vakantie en zoals altijd wilden we leuke foto's maken. Hiervoor hebben wij een Canon EOS 1000D. Er stond in een keer Busy in de kiijker en daarnaast viel het scherm uit. We weten niet waar het aan ligt. We hebben nog 3 oude spiegelreflexcamera's met fotorolletje. Die werken na meer dan 25 jaar nog uitstekend ! We zijn benieuwd wat er mee aan de hand is. Canon is een dure camera en we hadden gedacht dat het een van de beste zou zijn. Kennelijk hebben we ons in dit merk vergist. Geantwoord op 29-5-2015 om 10:50

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Hallo hier wij weer. Bericht 29-05-2015. We zijn er per toeval achter gekomen dat Canon een service center heeft. Hier gebeld om info te vragen, we konden de camera langsbrengen. Busy melding is mogelijk omdat er een update gedaan moet worden, maar soms is het een ander probleem. Ze gaven aan indien het de update betreft zou de camera gratis gemaakt worden. Indien het een anders storing is zouden we eerst een offerte krijgen. Niets te verliezen dus camera gebracht. Binnen 2 dagen belde men ons op en we konden de camera gratis ophalen. Achteraf een superservice dus ! Uiteraard hopen we dat hij het nu blijft doen maar daar gaan we wel van uit... Geantwoord op 10-6-2015 om 21:44

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info