• wij zijn op zoek naar de handleiding van de skottelbraai blauwe 3 poot op de poot staat een nummer. 9530 /77530/77630. We hebben deze gekregen van iemand maar weten niet hoe we hem aan moeten steken. Gaat een lange metalen buis in het middenvan de poten met onder aan de buis een draaiknop en de slang. Wie kan ons helpen??

    Gesteld op 16-5-2012 om 19:10 in forum Cadac Carri Chef Deluxe Misbruik melden
    • dit is volgens mij een ouder type die ik zelf heb deze moet je handmatig onder in de blauwe schaal aansteken.door middel van het zwarte kapje dat onder aan de metalen zit,(dit kun je omhoog of omlaag doen)kun je de lucht toevoer in de pijp regelen dit geeft een grote of kleine vlam.Fijne scotelbraai heb er nog wel een antieaanbak follie speciaal voor de scotel braai erbij gekocht deze kun je gewoon afwassen erg gemakkelijk.gr uit helmond Geantwoord op 18-5-2012 om 13:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste heer/mevrouw,
      we hebben hier aan de hand van het serienummer nagekeken welk model u in het bezit heeft, en dit blijkt het oude model 'Global' te zijn. Als u mij uw mailadres stuurt (marketing@cadaceurope.nl) dan zal ik u deze per mail toesturen!
      Vr. gr.
      Marleen
      CADAC Europe BV Geantwoord op 21-5-2012 om 14:17

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • de metalen buis steek je er vanonder in het midden in,dat kan maar op een manier ,er zit een nopje dat door een inkeping moet.Dan vastzetten met de zwarte lip die in het middenblok zit.De slang op een gasfles draaienlinksom.Dan de blauwe branderpan er op zetten,gasfles opendraaien vervolgens de blauwe regeldop een stukje opendraaien en boven de brander aansteken Geantwoord op 27-5-2012 om 20:49

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info