• Mijn brother MFC-425CN geeft de foutmelding 'Reinigen onmog. Troubleshooting en hoofdstuk routine onderhoud in Gebruikersgids raadplegen.'.
    Alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb (alles gereinigd, papier verwijderd, inktcartridges opnieuw ingezet etc.) leidt niet tot resultaat. De printer blijft deze foutmelding geven.
    Is hier een oplossing voor ?
    Jakob Klaasse, jakob@klaasse.net

    Gesteld op 10-5-2012 om 14:39 in forum Brother MFC-425CN Misbruik melden
    • Hier ook net hetzelfde probleem. Enige oplossing lijkt mij nog het apparaat een tijdje uit het stopcontact te halen, en erna terug proberen. Dit hebben we gisterenavond ook al geprobeerd, en lijkt nog niet opgelost te zijn. Nog een keer proberen vannacht, en als dat niet lukt, weet ik het ook niet meer. Geantwoord op 8-6-2012 om 20:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Weet je inmiddels al wat het probleem is? Ik heb namelijk ook geen idee en het probleem is ook bij mij opgedoken en ook ik heb alles geprobeerd... Geantwoord op 27-8-2012 om 14:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ook hetzelfde probleem. Alles geprobeerd zonder oplossing. Op dit forum heb ik het antwoord niet kunnen ontdekken (in de handleiding staat het ook niet) dus als iemand hier nog een oplssing voor weet....? Graag!
      M. Kamsma, kamsmafraneker@xs4all.nl Geantwoord op 27-10-2012 om 13:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Opmerkelijk. Na het verwisselen van de gele cartridge heb ik de zelfde melding. die ik er met geen mogelijkheid meer uit krijg. Ik vermoed dat het iets met de niet originele inkt cartridges te maken heeft. Willen de overige klagers eens melden of dit beken voor komt.
      Willem@vanderpree.nl Geantwoord op 1-12-2012 om 14:23

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info