• waterreservaar lampje gaat branden terwijl hij leeg is ,tijdens het drogen neemt hij geen water op.

    Gesteld op 7-1-2012 om 17:52 in forum Bosch WTE 84100 Misbruik melden
    • Goede avond,
      U ook al wij hebben de "WTE84170NL/02" MAXX 6 Esnsitive 5 jaar oud/nieuw met het zelfde probleem,druk opnieuw op start en doet het 5a10 min, en weer het probleem,"waterreservoir vol"terwijl deze leeg is.
      Heb Bosch online gevraagd wat/waar ik het moet zoeken,kreeg een belletje of dat ik kontakt met hun op wilde nemen, werd van de ene afdeling naar de andere afdeling doorgeschakeld......wachttijd telkens 4 tot 8 minuten a zoveel euriecent,dus heb maar opgehangen. Ja een monteur sturen a €59,95 voor het voorrijden,heeft hij nog niets gedaan.
      Mocht u ondertussen een oplossing hebben, hoor ik het graag r.f.krijgsman@kpnmail.nl

      Groet,

      R. Krijgsman Geantwoord op 11-1-2012 om 20:45

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb ook exact hetzelfde probleem. Het zwarte rubberen slangetje aan de achterzijde (rechts onderin) heb ik al doorgeblazen en uitgezogen, ook het gedeelte wat in de droger verdwijnt heb ik uitgezogen.

      Daar komt wel wat water uit maar niet echt veel. Na 4 minuten, of korter, afhankelijk van de natheid van de was, slaat ie weer uit en knippert het lichtje "reservoir" weer. Dat terwijl er geen water in de reservoir bak terecht komt.

      Erg vervelend. Mijn droger heeft ongeveer 2 jaar stil gestaan en heb ik van de week weer voor het eerst aangezet. Met dit als resultaat dus.

      Is er iemand die een soort gelijk probleem heeft gehad, zo ja wat was hier de oplossing voor? Geantwoord op 17-1-2012 om 00:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Inderdaad herkenbaar. Wat bij mij de oplossing was is het volgende. Als je het metalen reservoir verwijder zie je onderin een klepje zitten. Dit kan je verwijderen door met 2 vingers te friemelen. In dit bakje zit een hele lading drap (althans bij mij). Als je dit verwijderd kan dit het probleem oplossen. Bij mij draait de machine weer als een zonnetje... Geantwoord op 23-1-2012 om 23:04

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • ik zou graag willen weten waar ik exact moet zijn, om mijn droger weer te kunnen gebruiken, hij brandt stedds maar kan niets vinden alles schoongemaakt en waar zit de metalen waterbak behuizing, bij mij is alles kunstof
      Geantwoord op 15-6-2012 om 22:19

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info