• Het led lampje links bovenin blijft knipperen, ook na bijvullen met water. We hebben geen waterfilter. Vijf seconden indrukken van t stoom knopje en het 'off' knopje heeft geen effect. Weet iemand wat het probleem is en hoe dit te verhelpen?

    Gesteld op 3-3-2013 om 15:39 in forum Bosch TES 501.. Misbruik melden
    • Dat probleem heb ik dus ook.
      Wel een waterfilter ertussen en nu dus na 1 maand vernieuwd. Blijft helaas ' gewoon ' knipperen. Weet u al iets? Geantwoord op 6-3-2013 om 20:30

      Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden
    • Ik heb dit bij Bosch voorgelegd en de aanwijzing die ik kreeg werkte inderdaad. Ik heb de oplossing hier bij gevoegd:

      Kennelijk is filter nee/ja ingeschakeld, dan verwacht het apparaat een filter en zal u de handelingen (het spoelen van het filter moeten uitvoeren) voordat het apparaat weer verder gaat.
      Controleert u de stand en zet u het filter weer op nee, daarna kunt u de juiste waterhardheid instellen. Geantwoord op 1-9-2015 om 20:13

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • volgens mij kan dit lampje flikkeren alleen als er geen detectie is op de doorstroom sensor of omdat er leidingen verstopt zijn door kalk of pomp die niet meer verpompt leiding na pomp af nemen en zien wat er gebeurt watertank licht blijft branden als tank is leeg is dat zo en te tank is niet leeg is de sensor achter de magneet in te watertank stuk Geantwoord op 6-9-2015 om 13:01

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info