• Hebben jullie een instructie om een klep te vervangen

    Gesteld op 29-8-2017 om 21:20 in forum Bosch GSN58AW40 Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem. Bosch heeft daar eigenlijk geen oplossing voor. Ze zouden die kleppen anders moeten construeren. Ik heb een kunstgreep moet uithalen. Ik hen in een van de ronde ringen van de klep voorzichtig een uitsparing gezaagd, Daarna is het mogelijk om de klep schuin over de ronde pinnen te plaatsen en het uitgezaagde stukje terug te plaatsen en met tape vast te zetten. Fraai is het niet, maar klep blijft wel zitten. Geantwoord op 30-7-2018 om 20:51

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Ook ik heb hetzelfde probleem. De servicelijn zojuist gebeld en zij zeggen dat de houder losgewrikt moet worden. Het lijkt er op dat de bevestiging van het onderdeel dan juist stuk gaat. Geantwoord op 28-9-2018 om 10:30

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
    • Ook mijn klep was af gebroken. De oplossing is als volgt, aan de binnenkant van de vriezer zitten links en rechts twee nokken. Deze moet je voorzichtig naar voren trekken.
      dit doe je als volgt, glasplaat verwijderen en dan zie je aan de voorzijde en vlak voor de naad kunststoflippen. Deze moet je voorzichtig gelijktijdig naar binnen buigen, dan kan je de houder zachtjes wrikkend naar je toe trekken. Als beide nokken los zijn plaats deze aan beide kanten van de nieuwe klep en schuif het geheel weer terug op zijn plaats.
      Geantwoord op 28-11-2018 om 09:59

      Waardeer dit antwoord (38) Misbruik melden
    • De voorste scharnierpunten (waar de klep op draait) kunnen er naar voren toe uitgeschoven worden.
      Dat gaat als volgt:
      - Er zitten kleine ronde lippen, die kun je iets naar binnen buigen met een schroeven draaier of scherp voorwerp.
      - Daardoor komt de ronde lip vrij uit de ronde uitsparing.
      -Daarna kan de scharnierpunt er naar voren uitgeschoven worden.
      -Vervolgens de losse scharnierpunten samnem met de klep weer naar binnen schuiven
      - Totdat de scharnierpunten weer op hun plek zitten.

      Goed en slim bedacht door Bosch!
      Geantwoord op 1-8-2019 om 20:07

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info