• Hoe is het toch mogelijk dat hier zoveel mensen domme vragen stellen over de Map Pilot
    Ik heb er helemaal geen problemen mee hij werkt perfect ! en tijdens het rondneuzen in de menu's vind men toch alles, zelfs geen handleiding nodig zo eenvoudig is het.

    Gesteld op 16-8-2014 om 21:32 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
    • Idd handleiding heb je niet nodig, dat is het enige wat goed is. Ik heb een update gedaan, heb nu de laatste nieuwe van 2013. Die stuurt mij over zandpaden, bus sluizen, bruggen die al jaren zijn af gesloten en zelfs nu voort alleen fietspad is. Op snelwegen moet ik ervan af en meteen weer er op. Snelheid is een gok, als ik niet op de borden let heb ik erg veel processen! Alle instellingen al geprobeerd, snelle route, kortste route, eco route. Maar stuurt mij toch overzandpaden enz. Na twee jaar vindt ik het gewoon bagger. Mijn garage vindt dit ook maar kan er niks mee! Een app op mijn telefoon veel goedkoper werkt veel beter! Geantwoord op 16-8-2014 om 23:40

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Al van alles geprobeerd, zelfs een ander kastje van de garage. Maar ook daar het zelfde, dus Becker heeft niet beter. Je komt er wel. Als je maar op de borden let en niet alles doet wat er gezegd wordt. In mijn omgeving is dat niet zo erg. (Daar heb ik hem niet nodig) Maar op onbekend terrein is het toch wel prettig als het goed werkt! Stuurde mij Antwerpen in terwijl ik naar Gent moest. Maar gedaan dacht mischien korter of geen file. Maar op een T kruising moest ik zelf kiezen daar wist hij het niet meer. Zo heb ik al tiental keren gestaan met Becker! Geantwoord op 17-8-2014 om 13:35

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik begrijp het echt niet , ik heb tot nu na 5 maand maar 1x een probleempje vastgesteld.
      Heb je genoeg ontvangst - het aantal satellieten ? dat kun je checken op het display..
      bvb een slechte antenneverbinding en zwak signaal kan de boel verstoren en dan helpt een ander kastje ook niet ...
      In Duitsland rijden er toch zo velen rond met de becker dan zou de hel toch losbarsten als het zo slecht was ? Begrijp het niet.
      Geantwoord op 17-8-2014 om 18:21

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info