• Heb net mijn Becker map pilot weer eens ge-update. Heb dit in april 2014 gedaan voor €129,95. Was niet tevreden toen. Maar nu nog niet! Dacht is mischien iets vernieuwd. Maar nee hoor stuurd mij nog over zandpaden, bruggen die al jaren afgesloten zijn, spoorweg overgang die ook al jaren dicht is. Bus sluis op de weg. Echt rampzalig! Heb nu software 2.5.27. 2013. Nieuwer is er niet! Mijn garage wil wel helpen door op hun pc een update te doen. Maar dat haalt volgens mij ook niks uit. Zal het toch proberen! Maar Becker map pilot is gewoon slecht, ik snap niet dat Mercedes daar mee in zee is gegaan. Dus wil je een update, koop een app op je telefoon. Is gegarandeerd stukken beter.

    Gesteld op 9-7-2014 om 20:19 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
    • Heeft niets met zeuren te maken. Je betaalt zat voor het systeem en de updates. In mijn woonplaats probeert de Becker me ook steeds een straat in te sturen die al meer dan 10 jaar een eenrichtingsweg is, vervolgens probeert hij je de volgende straat in te sturen die al meer dan 10 jaar afgesloten is. Vijf kilometer verderop moet je links op een rotonde die niet bestaat en waar ook geen mogelijkheid is om links te gaan.
      Becker is gewoon onder de maat. Geantwoord op 20-4-2015 om 19:05

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • ik heb nu een tijdje met een tomtom er naast gereden, het is goed dat ik dat had want de navigatie van Becker laat me nog al eens in de steek ik heb in febr. 2015 voor 2 jaar een update gedaan, maar ik had voor dat geld beter een tomtom kunnen kopen dan had ik beter en goedkoper uit geweest. vooral op nieuwe wegen ( ja zeker al meer dan een jaar oud) snapt de Becker er niets van.
      mijn vraag kan ik de update voor die 2 jaar annuleren en mijn geld terug krijgen. wie weet dat Geantwoord op 21-4-2015 om 10:56

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info