• wat is de laatste update van de becker map pilot en wat kost dat

    Gesteld op 5-7-2014 om 15:40 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
    • 2012 en het kost €192,95. En dan heb je nog oude troep. Ik heb dit mei 2014 gedaan! Maar had net zo goed de ouwe er op kunnen laten staan. Die was ook slecht, maar de nieuwe van 2012. Is ook slecht stuurt mij over zandpaden, bussluizen, overwegen die al jaren zijn afgesloten. Maakt niet uit of ik hem op snelste, kortste of economische route zet. Download er een op je telefoon. Dan ben je voor een paar tientjes klaar en heb je een goede. Alles is beter dan Becker pilot. Mooie auto's van Mercedes maar die Becker map pilot is echt troep! Geantwoord op 5-7-2014 om 16:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • heeft geen zin, is oude meuk.
      Ik begrijp niet dat een merk als Mercedes met de navigateur in zee is gegaan. Kortom: bagger. Ook de spreekster beheerst het Nederlands onvoldoende en dan heb ik het nog over haar Frans. Onverstaanbaar, ook voor iemand die goed Frans spreekt en verstaat, nogmaal: grote bagger.
      Nu heeft Mercedes gekozen voor Garmin, dus men weet wel waar de schoen wringt en het contract met Becker zal wel afgelopen zijn.
      Mercedes zou ons dienen te compenseren!!!!

      GV Geantwoord op 5-7-2014 om 16:09

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info