• Is er nu echt niemand van Mercedes die deze vragen ook leest? Of iemand van Becker Map Pilot misschien? Zoveel onbeantwoorde vragen! Of houden ze zich discreet op de achtergrond, wetende dat het product Becker navigatie niet zo geweldig goed is?
    Gerard

    Gesteld op 9-6-2014 om 20:22 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
    • Na ingave adres druk op navigatie starten als navigatie is opgestart druk op knop terug knop voor de draaier midden console navigatie stoppen dan met draai knop naar onder kant scherm
      En adres annuleren kan ook naar Geantwoord op 10-6-2014 om 06:24

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb 2 jaar geleden die vragen eens allemaal afgedrukt en me naar de MC garage genomen en laten zien hoeveel mensen problemen hadden en ze antwoorden dat je daar niet op moet ingaan dat en altijd mensen zijn die niet content zijn .ik vond dit ook geen antwoord ,maar ik denk dat ze het zelf niet weten hoe het werkt. Geantwoord op 10-6-2014 om 09:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb het idee dat Mercedes Benz een contract heeft met Becker map pilot! En dat ze daar dus niks mee kunnen. ( als je zulke goede auto's maakt waarom dan die troep van Becker map pilot erin?) ik zelf heb in april 2014 mijn navigatie ge update, mijn auto is van 2012!!! Die navi was al slecht!!! Oude navi al twee of drie jaar oud in een nieuwe auto. Ik vond de navi zo slecht dat ik hem in mei 2014 dus heb vernieuwd! Helaas doe dit niet !!! Het heeft me €129,95 gekost. En wat ik nu heb is nog slechter, laat mij over zand paden en fiets paden rijden. Weet bijna nergens de snelheid die gereden mag worden. Heb al een keer voor bussluis gestaan.Heb gebeld naar Becker map pilot, kan alleen maar in het Duits of Engels! Terwijl je wel in het Nederlands kunt bestellen. Ze willen wel helpen maar kunnen van oude troep ook geen nieuwe maken. Er is dus gewoon niks nieuwers dan 2012!!! Bij de garage weten ze ook niet wat ze er mee moeten! ZIELIG Geantwoord op 10-6-2014 om 19:36

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info