• Weet iemand van welke datum de laatste kaart update is? <ik heb geen zin te betalen voor een non-update>. ;(

    Gesteld op 4-5-2014 om 10:27 in forum Becker MAP PILOT Misbruik melden
    • Ik heb 07-04-2014 een update gekocht voor €129.95 en die is zo als ik op mijn scherm kan zien van 2012. Volgens mij heb ik betaald voor iets dat ik al had (auto is van 2012) maar ik dacht dat er toen navi van 2011 op zat. Becker map pilot is het slechtste wat in Mercedes zit! Kent nu ook steeds wegen niet of laat je over wegen rijden die al jaren afgesloten zijn. Dus zonde van je geld! Geantwoord op 4-5-2014 om 11:22

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hier was ik al bang voor. Ik had al eerder zoiets vernomen.Het lijkt me dat Becker hier duidelijk in gebreke blijft.
      Volgens hun eigen website zouden 2x per jaar updates beschikbaar komen. Zie ook de FAQs op hun website: Klik op deze LINK
      Voor wie wil, heb ik schermprintjes beschikbaar.

      Is er belangstelling om gezamenlijk de consumentengids danwel Radar om hulp te vragen? Geantwoord op 4-5-2014 om 17:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Op de website staat "TOT 2 keer per jaar een update" dus MAXIMAAL 2 en geen enkele garantie als je een update service koopt . Er staat helaas ook niet hoe OUD die updates dan zijn en in de praktijk blijkt (zie ook opmerkingen van anderen op deze site) dat het kaartmateriaal VER achter loopt bij de feiten.
      Mijn in mei 2013 afgeleverde mercedes kreeg een 'nieuwe' kaart update bij aflevering met datum Q2 2012. Op deze kaart stonden echter geen wegen die in Q4 2011 al in gebruik waren. Kortom : mijn nieuwe kaart liep op dat moment al meer dan 1,5 jaar achter.
      Eind 2013 nog een nieuwe leen auto gekregen van de garage en ook daar stonden de 2011 wegen nog niet op.
      Dan inderdaad ook de 'vreemde aanwijzingen' . Ook bij mij komt het regelmatig voor dat MB mij de snelweg af stuurt om me er dan meteen weer op te sturen. Geen ramp maar irritant.
      Heb zelf ook TomTom op mijn Iphone: een 1-malige aanschaf van 50 euri en regelmatig gratis updates die wel behoorlijk bij de tijd zijn. Doet ook heel af en toe wel eens vreemd maar lang niet zo gek als MB het maakt.
      Mooie en fijne auto die Mercedes maar wie besloten heeft hierin MB te monteren.......... Geantwoord op 7-11-2014 om 18:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info