• Goedemiddag.
    Mijn Bafang display valt spontaan uit scherm donker en ondersteuning valt weg.is reeds voor garantie naar reparateur geweest.deze hebben bedrading gecontroleerd .spaak sensor afgesteld en nieuwe software in display maar helpt niet.heeft iemand hier ervaring mee?
    Herman Geelen

    Gesteld op 25-6-2023 om 12:57 in forum Bafang Electric Motor E-bike Misbruik melden
    • Beste,
      Heb hetzelfde probleem gehad, onderbreking in bedrading enkele centimeters vanaf display. Aanzetten elek. & met bedrading rustig tssn uw vingers bewegen, bij mij viel het display op één bepaald punt. Ik heb voorlopig bedrading op punt van onderbreking dubbel geplooid en met tape vastgehangen
      ( btw; rij al een jaar zo rond, hihi ) Geantwoord op 25-6-2023 om 21:32

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hallo
      Mijn Bafang op de little big one valt ook altijd uit nadat het eerste vakje opgebruikt is. Zelfs als de batterij nog 80 percent over is. Is dit hetzelfde probleem over wat jullie het hebben? Geantwoord op 13-2-2024 om 16:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Beste,
      Was gestart met mijn ervaring te typen en zag dat ik reeds op 06/2023 Eze had doorgegeven.
      btw; fiets hiermee nog steeds " met tape " rond Geantwoord op 13-2-2024 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo allemaal ze hebben bij mij nu het display vervangen maar het probleem is er nog steeds een keer op de ongeveer 100 km gereden te hebben op verschillende dagen.ik heb het opgeven als maar niet vaker gebeurd. Geantwoord op 13-2-2024 om 19:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste

      Ik zou graag eens zien.
      Hoe en waar je getaped heb.
      Ik word er gek van...
      Mijn display viel weer uit.
      Om de batterij te controleren was het ook geen 1 groen licht die brandt. Dus van 80% naar 0%.
      Even de fiets laten rusten en kan het weer aanzetten. Weer de batterij op 80%, maar kan er waarschijnlijk maar paar minuten op fietsen.
      De fietsenmaker zei na ondervraging bij Jools zelf dat het een sofware probleem kan zijn... maar ja... Geantwoord op 14-2-2024 om 13:06

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info