• Ook ik heb een Beko 2670x. Iedere slaat dat ding af. Soms aL NA 1 MINUUT, SOMS NA EEN HALF UUR. Een enkele gaat het in 1 keer goed.
    Ik heb alles al schoongemaakt maar het helpt niet.
    Weet iemand een oplossing ??

    Gesteld op 28-7-2017 om 15:33 in forum BEKO dcu 2670 x Misbruik melden
    • Hallo allemaal,

      Dit probleem komt steeds terug en is een ontwerp probleem voor alle BEKO wasdrogers die lang(er) gebruikt zijn en komt door teveel stof in het sensorsysteem. Het lampje 'reservoir vol' gaat aan als het reservoir niet vol is. Dit komt door (1) het vlottertje zit vast en kanniet meer meer bewegen en schakelaar dus steeds wordt ingeschakeld of (2) de pomp het water niet meer kan wegpompen naar het reservoir omdat het teveel weerstand ondervindt. Als u droger wel een tijdje werkt maar steeds opnieuw moet worden gestart is uw probleem nr (2). Het schoonmaken van de 'gewone' filters zal u niet helpen omdat het probleem bij de reservoir sensor zit en deze is iets moeilijker schoon te maken.

      Hieronder is reeds beschreven in een van de antwoorden wat u kunt doen, maar nog 1 keer in mijn eigen woorden: Achterop de machine, rechtsonder, zit een schroef draai die los. Vervolgens open u het systeem door de 2 palletjes naar voren te klappen. Verwijder nu voorzichtig de sensor en laat hem aan de draadjes los hangen. Haal nu het plastic binnendeel eruit door de de drie palletjes naar voren te duwen (u heeft waarschijnlijk maar 2 handen dus eerst 2 tegelijk en vervolgens de derde), u zult zien dat er een hele plastic constructie naar voren komt. Nu ziet u de schuimrubberen vlotter en het eerste reservoir: maak beide schoon. Helaas is dit alleen nog het bovenste deel: Er wordt een nieuwe schroef zichtbaar die u losdraait en waarmee u nogmaals een nieuw plastic deel kunt verwijderen met daaraan vast een plastic filter: op dit filter en ook onder in het reservoir zit een hoeveelheid prut die waarschijnlijk de boosdoener is. Maak alles schoon en doe alles terug op zijn plek.

      Hieronder wordt ook nog gesproken over het verwijderen van de zijkanten en bovendeel, bij mij was dit niet nodig.

      Veel succes! Geantwoord op 5-11-2017 om 23:09

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info