• Help, n kind heeft de wijzers rondgedraaid. Was zo trots op deze klok. Krijg m niet meer op de juiste tijd, ook heb ik m gereset,wijzers draaien rond maar wat ik ook doe krijg m niet op t juiste uur.
    Kunt u ons helpen AUB. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

    Gesteld op 22-10-2015 om 12:09 in forum Ascot wandklok Misbruik melden
    • Ook bij mij heeft een kind de wijzers rondgedraaid, was er ook heel blij mee.
      Heb van alles geprobeerd de wijzers gaan rond maar komen dan niet op de juiste tijd.
      Vraag uw hulp a.u.b.
      Alvast hartelijk dank.
      wilcassandra@upcmail.nl
      Geantwoord op 24-10-2015 om 14:20

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Druk op de reset knop, de wijzers gaan naar (naar wat de klok ziet als) 12 uur.
      Zodra de rotatie stopt: zet de wijzers handmatig op 12 uur.
      Als hierna de tijd wordt gesynchroniseerd zal de stand van de wijzers weer juist zijn.

      Geantwoord op 25-10-2015 om 13:42

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Of je halt de batterij er uit effect wachten dan de batterij er weer in doe gaat van zelf na 12.00 uur staat dan wacht je zo tien munten en ga wel bij een raam staan dat die
      Radiografisch overbrenging dan gaat wijzer draai tot die bij de tijd aan geeft dan moet klaar zij Geantwoord op 26-10-2015 om 01:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dit probleem had ik ook. Doe het volgende : haal de batterij eruit en doe hem er weer in. De wijzers gaan nu draaien, wacht tot alles stil staat. Haal de batterij er weer uit. Haal nu de de wijzers eraf ook de evt secondenwijzer. Zorg er voor dat je bij het verwijderen hiervan het binnenwerk niet beweegt. Plaats nu alle wijzers precies op 12 uur terug. Doe de batterij er weer in en de klok gaat weer helemaal rond naar 12 uur en stopt. Na een paar minuten vind hij het signaal weer en gaat weer op tijd staan. Ik hoop voor jullie dat hij dan weer werkt zo als het moet. Gr. Hans Geantwoord op 5-11-2015 om 02:23

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info