• In 2008 de Zolid hi-speed dvd maker gekocht en gisteravond voor het eerst geprobeerd met Windows 7. Ging goed, maar ik heb de software geïnstalleerd terwijl de Zolid al aangesloten was. Volgens de 'handleiding' moet dat niet, maar het werkte prima. Ik heb even een teststukje opgenomen van een VHS-band en dat op een dvd-rw gezet, maar ik krijg het niet afgespeeld op de dvd-speler bij mijn tv. Dat lukt alleen in de dvd-speler van mijn computer. Ik doe kennelijk iets verkeerd, maar wat? Weet iemand raad?

    Gesteld op 22-5-2012 om 22:33 in forum Arcsoft Arcsoft ShowBiz DVD 2.2 Misbruik melden
    • Als je een vhs-band hebt opgenomen op je pc, moet je die niet met Arcsoft showbiz branden op dvd, maar met een ander dvd-brandprogramma zoals Nero. Dan zou het normaal gezien moeten werken om de opgenomen dvd in gewone dvd-speler af te spelen. Geantwoord op 12-11-2012 om 18:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • waarschijnlijk is de dvd-speler van de tv niet geschikt om een dvd-rw af te spelen. dit is vaak bij oudere types het geval. brandt hem op een dvd+r en het lukt waarschijnlijk wel.succes! Geantwoord op 15-11-2012 om 15:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info