• Hallo,

    Mijn tablet laadt sinds een tijdje niet meer op.
    Ook niet via de computer.

    Weet iemand hoe dit kan ?

    Gesteld op 25-3-2013 om 16:25 in forum Archos 101 G9 Misbruik melden
    • Dit is ook bij mij het probleem, ook niet meer via de computer. Het lampje flikkert wel, gaat daarna stationair branden maar er gebeurt niets. Na een dag kan ik nog de tablet niet opstarten. Ik heb een klacht/vraag ingediend bij Archos. Ik heb de tablet 4 maanden. Ik neem aan dat hij nog onder de garantie valt. Jammer dat we allemaal nog geen antwoord hebben op deze veel gestelde vraag! Geantwoord op 25-3-2013 om 18:54

      Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden
    • Is er al een antwoord op deze vraag gekomen? mijn dochter heeft deze tablet ook en hij doet het inderdaad sinds een paar dagen niet meer. Ze is in alle staten. Is er al een antwoord op deze vraag gekomen? Geantwoord op 28-3-2013 om 11:18

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Onze Archos 80 G9 laadt ook niet meer goed op op deze site staat wel een procedure die kan helpen. Het blijkt dat de Archos aan moet staan om te kunnen laden ... Als de accu te leeg is kan hij niet aan en helpt de lader dus ook niet. Je moet de lader eruit halen, de startknop minimaal 10 seconden ingedrukt houden en dan de lader er op doen en de tablet minimaal 12 uur laten laden en tijdens deze period NIET aan de tablet komen.
      Bij ons helpt het niet maar ik denk dat bij ons de contactpunten niet meer lekker zijn want de laadkabel heeft speling bij het aansluitpunt.

      Zie deze pagina en hopelijk hebben anderen wel baat bij deze procedure :
      Klik op deze LINK Geantwoord op 23-4-2013 om 20:06

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Wat mij opvalt is dat iedereen hetzelfde probleem heeft met deze tablet, ik heb hem al weken niet meer kunnen gebruiken.
      Ook het resetten gaat niet meer lukken, daar zit je dan met je dure tablet.

      Een mail sturen naar Archos is ook een probleem aangezien dit niet in Nderland kan.

      Hoop dat iemand met de oplossing komt...... snel Geantwoord op 2-5-2013 om 10:34

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Hier bij ons hebben we ook hetzelfde probleem... de tablet koste veel en wat heb je er nu aan als je hem niet eens meer kan opladen ... Geantwoord op 14-4-2019 om 19:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info