• Ik zie de vraag meerdere keren staan, maar ook mijn accu wordt niet meer opgeladen. Opvallend is dat dit probleem na installatie van de nieuwste firmware is ontstaan.

    Gesteld op 22-3-2013 om 08:42 in forum Archos 101 G9 Misbruik melden
    • Ik heb die vraag zelf ook geplaatst, maar krijg maar geen antwoord op mijn vraag.
      En het klopt wat je zegt, het is ontstaan na het downloaden firmware.
      Maar ik zit nog steeds met een dode tablet. Geantwoord op 22-3-2013 om 11:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Is er al een antwoord op deze vraag gekomen? mijn dochter heeft deze tablet ook en hij doet het inderdaad sinds een paar dagen niet meer. Ze is in alle staten. Is er al een antwoord op deze vraag gekomen? Geantwoord op 28-3-2013 om 11:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • mijn tablet dezelfde problemen binnen een half jaar na aankoop en dus terug naar de fabriek en ik kreeg vandaag bericht dat ik gecrediteerd word. Dus toch niet meer te repareren.... Geantwoord op 23-4-2013 om 20:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het is een kwaal die vele bezitters van een Archos tablet hebben maakt niet uit welke Archos Arnova tablet je hebt bij de een valt hij na 1dag al uit de de ander doet er een paarmaanden over maar je komt aan de beurt, het zijn gewoon slechte kwaliteit tablets die eigenlijk niet verkocht zouden mogen worden, zo als een verkoper in een electronica zaak zei ik adviseer mijn klanten om ze niet te kopen vanwege alle oplaad problemen die alle Archos tablets hebben, ook de service is slecht en als je het al voor elkaar heb gekregen om een RMA no: te bemachtigen dan moet je wel de verzendkosten betalen naar het reparatie centrum in Frankrijk om dan vervolgens wekenlang te wachten tot je tablet retour krijgt maar vaak hoor je niks meer en ben je je tablet en de gemaakte kosten kwijt.
      Kortom Archos is een heel onbetrouwbaar bedrijf en ik zal er nimmer meer een tablet kopen. Geantwoord op 23-11-2013 om 16:05

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info