• HELP! ALLE NEDERLANDSE KANALEN KWIJT!!! Ik heb een Adimo Jive. Omdat ie een half jaar atilstond en sommige zenders andere frequenties kregen heb ik een FASTSCAN uitgevoerd. Tot mijn stomme verbazing zijn alle kanalen 1 tm 21 helemaal verdwenen. Ik kan helemaal niet naar die nummers toe. de lijst begint bij kanaal nr 22. als ik een kanaal lager dan 22 kies komt er alleen een grijs balkje met de tekst "VERKEERD PROGRAMMA" en keer ik terug naar het kanaal met het hoge nummer waar ik vandaan kwam.
    Vervolgens heb ik een update van de software via OTA uitgevoerd. Helaas geen verbetering. Dan heb ik opnieuw een fastscan uitgevoerd, weer geen verbetering.
    Kan iemand me zeggen hoe ik de Nederlandse zenders weer terug kan krijgen?? dankdank! Marc

    Gesteld op 10-4-2011 om 17:20 in forum Adimo Jive Misbruik melden
    • Ik heb het zelfde gehad een half jaar geleden. ben naar de winkel ge gaan en moest op
      Nieuw worden gerieset worden.kon hem de volgende dag weer op haalen. en kosten niets Geantwoord op 10-4-2011 om 17:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

    • Volgens mij wel duidelijk.Canaal digitaal doet dit met meerder merken,ze noemen dat geen ondersteuning meer,dus je moet maar een nieuwe HD bij hun kopen. Geantwoord op 26-4-2011 om 20:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zoek een verkoop center bij u in de buurt.
      Ik heb telefonisch advies gevraagd bij ABe Rotterdam, die zegt dat zelf doen niet meer mogelijk is. Zij kunnen het nog wel doen. Dit heeft denk ik te maken dat adimo overge/
      gaan is naar Denson.
      Groetjes Corrie

      Geantwoord op 10-5-2011 om 19:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info