• Als ik mijn ASUS TF300T (met dockstation) afsluit, blijft op de Powerknop van het tablet het oranje lichtje steeds branden. Volgens mij onttrekt hij dan energie van het dockstation.
    Koppel ik het dockstation los van het tablet en na gebruik van het tablet plaats ik het dockstation weer vast, heb ik hetzelfde verschijnsel. Wacht ik een tijdje en koppel ik na gebruik weer vast, dan brandt het oranje powerknopje niet. Is het normaal, dat als je het tablet + dockstation uitschakelt, dat het powerlichtje blijft branden omdat het dan energie uit het dockstation haalt?

    Gesteld op 3-11-2013 om 14:33 in forum ASUS Transformer Pad TF300T Misbruik melden
    • Dat maakt niet uit, dan blijft ook dat rode lampje branden, dat betekend volgens mij dat van het docstation de accu leeg is. Geantwoord op 6-11-2013 om 19:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat klopt... Als je de tablet gebruikt ontrekt hij eerst stroom uit het dock ... dus van het toetsenbord. Als die leeg is gebruikt de tablet de stroom die hij zelf heeft.
      Zodra je de tablet weer op het toetsenbord vastklikt laadt hij de tablet allereerst weer volledig of zoveel mogelijk op met de stroom van het dock (toetsenbord) Zodra de tablet dan weer vol is is het oranje lampje ook weg.
      Dus je toetsenbord dient gelijk ook als laadstation zonder de adapter te gebruiken.
      Als je goed oplet bij het gebruik van je Asus zie je ook dat er rechts boven in je scherm twee batterijtjes staan. De eerste (rechts naast het wifi signaal) is de accu van je toetsenbord. Daar staan twee pijltjes naar rechts naast en dan de tweede batterij. Dat geeft ook aan dat hij altijd als het toetsenbord aangesloten is eerst de stroom van de dock / toetsenbord zal gebruiken en daarna pas de stroom van de tablet zelf. Geantwoord op 20-4-2014 om 04:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info