• Geachte helper, mijn Agpo Econpact 127 geeft wel warm tapwater maar het CV gedeelte werkt niet meer. Ik zag dat de druk te laag was (0,8) en heb bijgevuld tot 1,8 bar (druk was nog niet zo heel lang geleden wel op peil en dus sneller dan ik gewend ben flink gezakt). Echter na bijvullen nog steeds geen CV werking. Ik heb om uit te sluiten dat de thermostaat defect is, de draden bij het apparaat verbonden maar geen functie. Deze storing lijkt op het hieronder beschreven expansievatdefect, maar zou het apparaat dan geen foutmelding geven? Ik krijg geen storingsmeldingen en gaat na herstart gewoon in ruststand.

    Gesteld op 20-3-2013 om 22:35 in forum AGPO Econpact 127C 135C Misbruik melden
    • Druk op plus en min tegelijk dan gaat het toestel in de test stand werken. Worden de radiatoren wel warm dan kan er wel een nieuwe print in. DMF04D.
      Waarschijnlijk zit er nog een witte DMF04 print in het toestel.
      Het niet starten van het toestel heeft niets te maken met het expansievat, een druk daling kan wijzen op een defect van. Tap de installatie af draai het vat los en controleer deze. Geantwoord op 21-3-2013 om 17:54

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bedankt voor de reacties.
      Vandaag de print eruit gehaald om deze te inspecteren en vervangen. Afgezien van hittevlekken rond weerstanden geen losse soldeerpunten o.i.d. kunnen vinden. Nadat ik me realiseerde dat ik nog warm tapwater nodig had de print weer even terug geplaatst en wat schets mijn verbazing, de cv werking is weer terug! Zal wel tijdelijk zijn, maar ik vervang 'm pas als ie echt de geest heeft gegeven. Overigens heb ik het ventiel van het expansievat maar een fractie van een seconde open gehad (1 bar vat), zal ie wel kunnen hebben lijkt me? Geantwoord op 21-3-2013 om 21:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Een 1 bar vat kan wel wat voordruk missen zonder problemen. De witte DMF04 printen blijven ombetrouwbaar maar het is mooi dat hij weer werkt. Geantwoord op 22-3-2013 om 19:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info